Informatie voor bezoekers

Bezoekers

Leuk dat je onze wedstrijd wilt komen bezoeken! Om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, lees onderstaande informatie rustig door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Parkeren en navigatie
De wedstrijd vindt plaats bij recreatieplas ’t Zand. Voor de navigatie kun je het adres Gilzerweg 1 Alphen NB aanhouden. Volg voor het parkeren de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Zij staan daar voor jou, dus een vriendelijke glimlach is altijd welkom! 

Kom je met de auto? Dan vragen wij € 5,00 parkeergeld. Zowel pinnen als contant betalen is mogelijk. De fiets kun je wegzetten bij het hoofdterrein, naast de ingang. 

Honden 
Met de hond is het prachtig wandelen rond de cross country. Wel dienen honden overal aangelijnd te zijn en uitwerpselen opgeruimd te worden. Vergeet dus niet de hondenlijn en de poepzakjes! 

Fluitsignalen 
De deelnemers in de cross gaan rond in een flink galoptempo. Daarom staan er overal vrijwilligers met een geel hesje en geven zij regelmatig een fluitsignaal. Hoor je een fluitsignaal? Dan nadert er een paard. Kijk goed om je heen en zorg dat je voldoende afstand van het parcours houdt. 

Volg ook de bewegwijzering voor de bezoekers. 

Aansprakelijkheid 
Zowel deelnemers als bezoekers nemen deel en/of zijn aanwezig op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijkheid voor letselschade of schade aan jouw eigendommen. Je bezoekt onze wedstrijd onder eigen verantwoordelijkheid.